Referat fra foreldremøte 19.juni 2019

Postet av Gutter 2007 den 19. Jun 2019

Flott oppmøte på kveldens foreldremøte!

Her er et lite sammendrag av hva som ble diskutert.

-Trenerene informerte litt om treninger, og at det ble gjennomført noen øvelser på trening i ettermiddag som er fine for å forebygge skader. Det skal også legges ut noen øvelser på Spond som guttene selv kan følge i sommer. Marit ville også bidra litt her, og legge ut på Spond:)

-Dugnadspenger: I stedet for å kun spare pengene som kom inn på flaskedugnaden, ble vi ble enige om å bruke av dugnadspengene til buss i høstsesongen, pluss at vi kan bruke noe på en avslutning for guttene. Før dugnaden ble det sagt at pengene skulle gå til bla. cuper. Det var ikke spesifisert hvilke cuper dette skulle gjelde, så ved neste dugnad skal dette presiseres nærmere. Det kom også forslag til ny flaskeinnsamlig etter høstferien, samt å gjennomføre etter påske også neste år.

-Facebook: Vi ble enige om å bruke Facebook mest mulig til informasjon. Det skal fremdeles være rom for spørsmål og diskusjoner, men ettersom Facebook er et litt "vanskelig" medium for diskusjon er det greit om vi alle er litt mer varsomme før vi skriver. Med vanskelig menes det i denne sammenheng at ting kan tolkes på forskjellige måter og at det f.eks kan oppstå misforståelser, i forhold til når man diskuterer ansikt mot ansikt og kan oppfatte stemmeleie og kroppsspråk.

-Ved bortekamper med buss blir det ikke lenger anledning til stopp på bensinstasjon. Det er kanskje ikke alle som har med seg penger, og det kan være en fin regel å holde godteri og snacks til helger.

-Siste trening før ferien blir på lørdag. Da er det tenkt at det skal bli en foreldrekamp om det er nok foreldre som har anledning til å komme! Tidspunktet blir litt tidligere enn vanlig trening. Invitasjon kommer på Spond!


-




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.