Info om sesongstart

Postet av Gutter 2007 den 7. Apr 2019

- Terminliste ligger på i appen "Min fotball", last ned i appstore el google play. Den ligger også under denne lenken: https://www.fotball.no/turneringer/?s=94&d=13&c=1180&a=7 
- Alle guttene må ha betalt kontingent i Oppdal IL. Hvis ikke er de ikke forsikret, og får ikke spille kamp eller trene!
kontingenten betales i Min Idrett, lenke her: https://minidrett.nif.no/  Om noen trenger hjelp for å komme inn er det bare å ta kontakt.
- Lagene legges ut på Spond før hver kamp. Alle foreldre oppfordres til å laste ned Spond appen. I appen ligger en undergruppe for foresatte. https://spond.com/welcome 
- Laget møter i garderoben før hjemmekamper, slik at alle får forberede seg til kamp, og trenerene får gitt info.
- Kampvert: Kampverten møter 1 time før kampstart, og har ansvaret for å sette opp banen, møte motstanderlaget, vise de garderober, og ta fair play prat med trener/lagleder. Vi har mange unge dommere, så sørg for at de får en ok opplevelse. 
- Nye spillerdrakter kommer på plass etter påske, så de første kampene må nok spilles med de draktene vi har. Trenerene deler ut drakter før kamp!
- Det er satt opp kampverter og kjøring til kamper ut mai, dette legges ut i et eget innlegg, og legges ut på http://fotball.oppdalil.no  

Da trooor jeg vi har fått med det meste! Og sist, men ikke minst: kom å hei på guttene under serieåpningen førstkommende tirsdag kl. 18.30! Det spilles da 9'er, og motstander er Støren.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.