Kategori
Arkiv
INFO OM DANA CUP 2017
Postet av Oppdal J17 den 13. Jul 2017
Nå er det snart avreise for Dana Cup, og det meste er klart. Annette har sendt ut informasjon som følger;
Oppdal ställer alltså upp med 7 lag, Boys, B17, B15, B14. Girls, G17, G15 og 2 lag i G14.
I tillegg stiller ett gjestelag under Oppdal IL i G17 2.
AVREISE:
- Avresa från skolans bussholdeplass kl 8:00, 51 pers på bussen
- Ferge från Larvik kl 17:30 ankomst Hirtshals kl 21:15. Väntar på avklaring från Color Line på burvogn til bagasjen.Vid ankomst Hirtshals kommer det buss som skal transportera gjengen videre til skolen.
- Overnatting på Sindal skole & Hal Ligger mellan Fredrikshavn og Hjørring
- Sindal Skole og hal, Islandsgade 21, 9870 Sindal
- Bus nummer: 14 Telefon: 45 25 10 40 58 Gratis Wi-Fi: danacup / 2016
Buss nr 14 går mellan busterminalen i sentrum Hestkærvej og Sindal vart 12:e minut.
Från Sindal Skole
Mand 24/7 1:e buss kl 15:00
siste buss kl 22:00
Tirs-Fre 1:e buss kl 6:00
siste kl 23:30
Lørd 1:e buss kl 6:24
siste kl 16:30
Från Hestkærvej
Mand 24/7 1:e buss kl 15:30
siste kl 22:30
Tirs-Fre 1:e buss kl 6:36
siste kl 23:59
Lørd 1:e buss kl 6:54
siste kl 17:00
Extra tur kl 19:36
Dana Cup menu 2017
Helpension (3 måltider pr. dag) fra mandag (aftensmad) til lørdag (lunch) = A-bånd.
OBS - I 2017 er der ingen svinekød på vores menu!
Frokost kl. 11.00 - 14.30 | Aftensmad kl. 16.30 - 19.30 (Mandag kl. 15.30 - 20.00) | |
Mandag | Kalkun i sur-sød-sauce, ris og salat | |
Tirsdag | Fiskefrikadeller, gulerodssalat og brød | Pasta, kødsauce og salat |
Onsdag | Oksekødsboller, coleslaw og brød | Kylling i karry, ris og salat |
Torsdag | Kyllingbryst, rissalat og brød | Oksekødboller, pasta, tomatsovs og salat |
Fredag | Marineret kylling filet, pastasalat og brød | Oksegullasch, kartoffelmos og salat |
Lørdag | Oksekødspølser og kartoffelmos | - |
Morgenmad spises på skolen. Frokost og aftensmad spises i FiberHallen eller HALLEN Park Vendia i Dana Cup centerområde.
FiberHallen = A-bånd (Rød og Blå) og HALLEN Park Vendia = A-bånd (Grøn)
Mvh Annette Krafft Sæther |
Kommentarer
Logg inn for å skrive en kommentar.