Fortsatt plass på Tine Fotballskole 2018​

Postet av Inge Lauritzen den 19. Jun 2018

Vi legger vekt på gode og enkle ferdighetsøvelser - med minst mulig kø og mest mulig ballkontakt! Vi er særlig opptatt av å få til «den gode pasningen», så teknikk og utførelse av dette vil det bli øvd mye på! Kampresultater er vi lite opptatt av, selv om spillerne kanskje teller mål J Først og fremst skal dette bli fire dager med humør og fotballglede!

Som tidligere deler vi spillerne inn i lag etter årganger. Vi lar jenter og gutter i de yngste årgangene øve og spille hver for seg de to første dagene av uka. De to siste dagene blander vi dem. Vi tilbyr også egne keepertreninger i løpet av uka. Barn i årgangene 2006 og 2007 må holde seg med egne fotballer. Vi har baller til de to yngste årgangene. Instruktører er fortrinnsvis spillere i klubben som er 16 år eller eldre.

Nærmere informasjon følger når påmeldinger er registrert og fotballskolen nærmer seg.

Påmelding skjer pr e-post til tineoppdal@gmail.com. Før inn navn, adresse og fødselsdato. Det har tidligere år blitt fort fullt, så her er det «førstemann til mølla».

Deltakeravgiften på kr 700,- må være betalt i forkant på konto 4202.23.27598. Ved oppstart deler vi ut T-skjorte og sekk som kvittering på at avgiften er betalt.  

Velkommen til ei flott fotballuke!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline