Referat fra foreldremøte vår-20

Postet av Gutter 2007 den 12. Feb 2020

Mandag 10/2 ble det avholdt foreldremøte for vårsesongen. Kjempebra oppmøte!

Trenerne innledet med å oppsummere forrige sesong.

 Alle spillere har hatt bra utvikling gjennom sesongen. I serien har vi vært påmeldt med 2 lag, ett 7'er og ett 9'er lag. Vi har møtt forskjellig motstand, både jevnbyrdig, overtall og undertall. Rulleringen var litt utfordrende i starten, men gjennom sesongen har alle spillerne vært innom både 7'er og 9'er og fått så godt det har latt seg gjøre, lik spilletid. Tilbakemeldingene fra spillerne har vært bra. Vi deltok på NAE'cup, Hydro, Ørland og Oppdalscup.

Serie:

Vi er 22-23 spillere, og er påmeldt med ett 7'er og ett 9'er lag i 2.divisjon, med mulighet for opprykk i høstsesongen. I å skal det prøves ut å ha litt mer "stamme" i lagene. Trenere og lagledere skal bli flinkere til å få ut lagoppsett og kjørelister tidligere for mer forutsigbarhet!

Cuper:

For i år ble det foreslått Hydrocup, Storsjøcup, Oppdalscup, eventuelt Ørlandcup som overnattingscup om det ikke blir Storsjøcup. Ved overnattingscup skal en del av A-kortet dekkes av lagskassa. Tidligere i år har vi deltatt på Lillehammercup. Om noen har noen andre gode forslag på cuper mottas det med takk:)

Hospitering:

Hittil har det ikke vært så mye av dette, noen har vært til utlån for årsklassen over når de har hatt behov for det i kampsammenheng. Ellers har 2 jenter av samme årgang trent med oss i vinter, guttene har også tilbud om å trene sammen med jentene på fredager. Det ligger et ønske om hospitering i sportsplanen, men før det kommer retningslinjer fra sportslig utvalg, er man litt avventende.

Keepertrening:

Dette er tatt opp i trenerforum, og det jobbes for å få etablert et tilbud fra sportslig utvalg. Pt er det eneste tilbudet forskjellige keeperskoler (bl.a RBK), og dette er et tilbud man nå må betale for selv.

BDO:

Sportslig utvalg plukket i høst ut 6 spillere, der 3 nå er med videre. Det er i løpet av vinteren 16 samlinger/dager der det fokuseres på innsats, lagrolle, og det å ta med seg kunnskapen tilbake til laget. Tilbakemeldingen er; veldig godt opplegg! Til våren gjennomføres det ny kartlegging.

Dugnader:

Vi prøver oss på en ny flaskedugnad etter påske som i fjor. Da prøver vi å få annonsert det på diverse "hyttegrupper" på Facebook, deler opp i ansvarsområder og kanskje setter ut hengere som i fjor. Vi må finne lokale der vi kan sortere flasker, og oppbevare til eventuell transport innover til Trondheim og Infinitum. Det ble diskutert litt hva dugnadspengene skal brukes på, bl.a om det skal brukes til transport. Det ble satt fram forslag om å bruke på buss til bortekamp en gang i vår og en gang i høstsesong (7'er og 9'er) fordi dette også er et sosialt tiltak. Det ble understreket at vi må ha en god og åpen kommunikasjon om hva og hvordan pengene blir brukt.

Trenere/lagledere:

Vi trenger flere trenere! For at det skal fungere godt trenger vi flere trenere. Bård blir med fra høsten, men det er greit å få styrket trenerstaben ytterligere. Helge Morten er litt i tenkeboksen om han fortsetter. Vi må også ha på plass en lagleder til fra høsten.

Eventuelt:

Det kom forslag om få til noen alternative treninger, slik at det blir litt variasjon. Her kan bl.a Aileen være behjelpelig med å ordne et opplegg:) I fjor hadde også Marit noen treninger med fokus på forebygging. En tur på Rush ble også foreslått som en alternativ trening.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.